Funteam zoekt extra Goalie M/V : Kom jij ons versterken?

Geplaatst in: Nieuws | 0

Het Funteam van Eindhoven Kemphanen is een recreatie team dat iedere vrijdagavond  om 21:45 traint, en af en toe maandelijks een vriendschappelijke wedstrijd speelt.  De basis is om hierbij gezamenlijk te genieten van de geweldige ijshockeysport.

Hierbij zijn wij momenteel op zoek naar een vaste extra goalie die iedere vrijdagavond graag mee doet en in ons gezellige team past. Nog geen keeperservaring? Geen probleem, kom eens langs bij de training om te kijken of het wat voor je is. Enige reactiesnelheid is echter wel handig:).

Een eigen uitrusting is vereist, maar er is materiaal ter overname beschikbaar of om het eens te proberen in overleg.

Meer informatie:

https://eindhoven-kemphanen.nl/vereniging/funteam/

Contactpersoon  : Ben Buiting  ben.77.buiting@gmail.com

Laat een Reactie Achter