Nieuwsbrief april 2019

Geplaatst in: Archief Nieuws | 1

De Nieuwsbrief van februari staat voor je klaar met onder meer de volgende onderwerpen:

 • Algemene Ledenvergadering
 • Ref Rules
 • Sponsorregels Teamsponsoring
 • Kemphanen-Leeuwinnen wereldkampioen!
 • U21 Hockey Series
 • Fan Classics
 • Speler van de Maand
 • Wel en wee van alle teams
 • Eindstanden seizoen 2019-2020

Klik op deze Nieuwsbrief april 2020!

 

Een Reactie

 1. Louis den Brok
  | Beantwoorden

  inderdaad het was genieten dit seizoen van het 1e team van Kemphanen. Niet iedere wedstrijd maar gelukkig de meeste wel. En het kampioenschap, dat werd tijd. inderdaad 1985 was de laatste keer dat er een beker werd gewonnen door het 1e team van Kemphanen. Ik was daar ook bij en ben tot nu toe gebleven want zoals vermeld “we zijn toch allemaal liefhebbers” . We werden wel op de proef gesteld in de tussenliggende jaren. Dure coaches, dure spelers, eigenaardige beslissingen van bestuur en NIJB deden hier volop aan mee.
  Gelukkig is in al die jaren Kemphanen met zijn diverse besturen zich vast blijven houden aan een goede en degelijke structuur voor het jeugd ijshockey. Deze jeugdteams hebben dan ook wel gezorgd voor diverse kampioenbekers in dezelfde periode 1985 / 2019.
  Het siert Kemphanen dat ze het afgelopen seizoen gekozen hebben voor de 1e divisie met eigen spelers en niet te vergeten speelsters en tegelijk voor volle teams zorgen in de jeugd en een volle schaatsschool.
  Kemphanen, blijf deze koers volgen en meerdere bekers zullen volgen.

  Groet
  ijshockeyliefhebber en tevens Kemphanenfan.

Laat een Reactie Achter