Keukensale nieuwe sponsor Kemphanen 1

Geplaatst in: Nieuws | 0

Seizoen 2019-2020 wordt de sponsorprimeur voor Keukensale Son en Breugel in ijshockey. “We hadden de keuze uit een aantal sporten, maar ijshockey stal meteen onze harten,” aldus Joey Schneider. Samen met Louis van der Werff is hij eigenaar van deze zaak in Son en Breugel. Louis van der Werff vult zijn compagnon aan: “De hele beleving en bevlogenheid van het Kemphanen bestuur gaf de doorslag.”

De twee jonge ondernemers willen niet alleen zoveel mogelijk wedstrijden van het eerste team bezoeken, maar daarnaast willen ze wat extra doen voor de Kemphanen community: leden en seizoenkaarthouders krijgen op de aankoop van een keuken 10% (extra) korting en per verkochte keuken levert Keukensale Ekkersrijt een bijdrage aan de verenigingskas. Deze zaken zijn vastgelegd in de sponsorovereenkomst.

Met veel enthousiasme vertelt Joey Schneider over zijn keukenpassie: “De keuken wordt tegenwoordig niet meer weggestopt in een aparte ruimte, maar is in toenemende mate het kloppende hart van de woning. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, samen te eten en bij te praten. Veel mensen kiezen er dan ook voor om van de keuken een eyecatcher in het interieur te maken. Bij ons vind je prachtige en trendy keukens voor outlet prijzen!”

Keukensale is onder meer bekend als hoofdsponsor van het programma ‘Uitstel van executie’. Deze landelijke franchiseformule in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en accessoires biedt topkwaliteit Duitse keukens aan en apparatuur van A-merken als AEG, Siemens, Zanussi en Boretti. Altijd voor de laagst mogelijke prijs, zonder vermoeiende onderhandelingen. En die lage prijs wordt gecombineerd met een hoog niveau aan. “Het is vooral een kwestie van slim inkopen, rechtstreeks bij de fabriek in Duitsland,” besluit Louis van der Werff.

Meer weten?

Ook genieten van alle voordelen bij Keukensale Son en Breugel? Breng dan snel een bezoek aan de winkel of spreek één van de twee ondernemers aan tijdens een wedstrijd. De vestiging is door de ligging langs de A50 gemakkelijk te bereiken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe keuken. De koffie staat altijd voor je klaar!

Keukensale Son en Breugel
Ekkersrijt 4030 A
5692 DA Son en Breugel
0499-325 255
son@keukensale.com

Laat een Reactie Achter